Αρχικη

vraveio-finalΗ εφημερίδα του 2ου Γυμνασίου Νάουσας Νεανική Ματιά πήρε το 2ο βραβείο στο Διαγωνισμό Μαθητικής Εφημερίδας που διοργάνωσε το δημοσιογραφικό συγκρότημα «Μακεδονία» υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας. Το βραβείο που συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο 500 ευρώ απονεμήθηκε για το καλύτερο ρεπορτάζ , το οποίο επιμελήθηκε η μαθήτρια Φανή Καρανάτσιου. Η συντακτική ομάδα αφιέρωσε το βραβείο στη μνήμη του διευθυντή του σχολείου Αντώνη Τσανασίδη, ο οποίος στήριξε την εκδοτική προσπάθεια των μαθητών. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή του σχολείου μας, Νίκο Αναστασίου

για την ενθάρρυνσή του στην προσπάθειά μας, την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων, Νόπη Σκεντερίδου για τις πολύτιμες συμβουλές και τη συνεχή στήριξή της καθώς και το σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τη βοήθειά του στην προώθηση της εφημερίδας μας. Η υπεύθυνη Ζησιμάνου Μαρία και τα μέλη της συντακτικής ομάδας.

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 39 γυμνάσια και Λύκεια της Κεντρικής Μακεδονίας. Κριτήρια αξιολόγησης των εφημερίδων ήταν η δομή του περιεχομένου, το εύρος της ύλης, η πρωτοτυπία, η πληρότητα των κειμένων και η εμφάνιση των εντύπων. Στην εκδήλωση-βράβευση παραβρέθηκαν η συντακτική ομάδα με την υπεύθυνη για την εφημερίδα καθηγήτρια, Μ. Ζησιμάνου, η υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Ν. Ημαθίας Ν. Σκεντερίδου και η καθηγήτρια Κ. Παπαδοπούλου. Στα πλαίσια της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου στη Θεσ/νίκη, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τον Δ/ντή της Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, ταξίαρχο Μανώλη Σφακιανάκη, ο οποίος παρουσίασε στα παιδιά τους κινδύνους από το διαδίκτυο μέσα από αληθινά περιστατικά. Επίσης η βουλευτής Έλενα Ράπτη μίλησε για τη σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων. Τέλος, ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Γ. Ορφανός, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστας η αντιδήμαρχος Θεσ/νίκης Ε. Χρηστίδου και ο Περιφερειακός Δ/ντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας Γ. Καρατάσιος έδωσαν συγχαρητήρια στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς και τους παρότρυναν να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους.

Επισκέψεις

327765
ΣήμεραΣήμερα51
ΧθέςΧθές159
Αυτή τη βδομάδαΑυτή τη βδομάδα765
Αυτό το μήναΑυτό το μήνα4123
Όλες τις μέρεςΌλες τις μέρες327765
Highest 09-25-2023 : 437

S5 Box