Αρχικη

Δραστηριότητες

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2022

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2022

                                                            

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

   

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΜΝΗΜΕΙΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΜΝΗΜΕΙΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΣτα πλαίσια του Προγράμματος Αγωγής Υγείας που υλοποιείται στο σχολείο μας την Τρίτη 23 Μαΐου 2023 πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για την ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ. Η κυρία Ευθυμία Τορμπαντώνη, ειδικευμένη νοσηλεύτρια του τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Νάουσας, με απλό και κατανοητό τρόπο πέρασε στα παιδιά το μήνυμα ότι η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί μια πράξη αγάπης για τον συνάνθρωπό μας, που κρύβει μάλιστα οφέλη και για τον ίδιο μας τον εαυτό.

Στόχος της δράσης ήταν αφύπνιση και ευαισθητοποίηση των μαθητών για την εθελοντική αιμοδοσία ώστε ως ενήλικες να λειτουργούν υποστηρικτικά στην κοινωνία ως ενεργοί πολίτες.

Η δράση οργανώθηκε από την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κυρία Μαρία Βαταντζή, υπεύθυνη του Προγράμματος «Πρώτες Βοήθειες», και την παρακολούθησαν οι μαθητές του τμήματος Β3, που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, καθώς και όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ’ τάξης του σχολείου. Την ενημέρωση παρακολούθησαν και εκπαιδευτικοί του σχολείου στο πλαίσιο της ενδοσχολικής επιμόρφωσης.

Επισκέψεις

307561
ΣήμεραΣήμερα1
ΧθέςΧθές67
Αυτή τη βδομάδαΑυτή τη βδομάδα709
Αυτό το μήναΑυτό το μήνα2634
Όλες τις μέρεςΌλες τις μέρες307561
Highest 08-18-2023 : 439

S5 Box