Ημέρα του Αθλητισμού 2017-2018

logo

Ημέρα του Αθλητισμού 2017-2018

footballΠάνε 4 χρόνια τώρα που τα σχολεία όλης της χώρας την πρώτη Δευτέρα του Οκτώβρη την αφιερώνουν σε αθλητικές δραστηριότητες.Δεν πρόκειται για μια μέρα που απλά δε γίνονται μαθήματα, αλλά για μια μέρα που δίνουμε προτεραιότητα στο σώμα ,στην κίνηση, στην κοινωνικότητα μέσα από τον αθλητισμό, στην ομαδικότητα.
Άλλωστε «νους υγιής εν σώματι υγιεί»!
Έτσι και φέτος, τη Δευτέρα 2 Οκτώβρη 2017, το σχολείο μας γιόρτασε τη μέρα αυτή με ποικίλες δραστηριότητες.

Με σύνθημα «Αθλούμαι ΧαράΖω το μέλλον» οργανώθηκαν παιχνίδια αλλά και αγώνες που στόχο είχαν να αναδείξουν τη χαρά που μπορεί να προσφέρει η άθληση. Η κ. Βαταντζή Μαρία, γυμνάστρια του σχολείου μας, με οργανωτική δεξιότητα και με την ενεργό συμμετοχή όλου του εκπαιδευτικού προσωπικού, προγραμμάτισε με τέτοιο τρόπο τις εκδηλώσεις, ώστε οι μαθητές του σχολείου μας είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν κατά βούληση σε :
1. παραδοσιακά παιχνίδια ( μηλάκια, κουτσό, σκοινάκι)
2. τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πιγκ πογκ),
3. σκυταλοδρομία,
4. αγώνες ποδηλασίας,
5. τουρνουά volley,
6. εικονικό αγώνα μέσω X- Box,
7. μοντέρνο χορό,
8. παραδοσιακό χορό ( με την παρουσία παραδοσιακών οργάνων που έπαιξαν παλαιότεροι μαθητές του σχολείου μας οι οποίοι πρόθυμα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ.
Ήταν μια πολύ ευχάριστη μέρα για όλους και δικαίως θα λέγαμε ότι ήταν επιτυχημένη, κρίνοντας από τα χαρούμενα πρόσωπα των παιδιών και την ανταπόκρισή τους.
Και του χρόνου!

Νάουσα 3/10/2017 Ο διευθυντής & ο Σύλλογος καθηγητών

S5 Box