Γιορτές

Γιορτές

ΓΙΟΡΤΗ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

εικόνα Viber 2023 03 24 15 11 58 206Tην Παρασκευή 24 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η γιορτή του σχολείου μας για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου και τη γιορτή του Ευαγγελισμού.

Η γιορτή ήταν αφιερωμένη στα 201 χρόνια από την επανάσταση και το ολοκαύτωμα της Νάουσας το 1822. Μαθητές της Β’ τάξης παρουσίασαν με τη μορφή δελτίου ειδήσεων τα γεγονότα της επανάστασης της Νάουσας, με ρεπορτάζ από τα σημεία της πόλης όπου συνέβησαν.Τα τραγούδια της χορωδίας ήταν αφιερωμένα στον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και στην επανάσταση της Νάουσας. Στο τελευταίο και πιο συγκινητικό μέρος της γιορτής, μαθήτριες ντυμένες με τις παραδοσιακές ναουσαίϊκες φορεσιές χόρεψαν τη «Μακρυνίτσα» μπροστά σε εντυπωσιακές προβολές, αναπαριστώντας τη θυσία των Ναουσαίων γυναικών στην Αράπιτσα.

 

Περισσότερα...

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ 17ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

17 n

Μετά από τουλάχιστον δύο χρόνια χωρίς εορταστικές εκδηλώσεις στην ολομέλεια του σχολείου, η αίθουσα εκδηλώσεων γέμισε από φωνές παιδιών, μουσικές και λόγο!

Ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου, σύσσωμο το σχολείο παρακολούθησε τη σχετική εορταστική εκδήλωση που περιλάμβανε έναν μικρό θεατρικό αυτοσχεδιασμό, αφήγηση με προβολή, λογοτεχνικά κείμενα καθώς και τραγούδια από τη χορωδία του σχολείου. Παράλληλα η εκδήλωση διακοσμήθηκε με  συνθήματα της εποχής του Πολυτεχνείου που φιλοτέχνησαν  οι μαθητές στο πλαίσιο του μαθήματος των καλλιτεχνικών.     

 

Περισσότερα...

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

pol1

Στις 27 Οκτωβρίου 2022 και στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου του «όχι», το σχολείο μας διοργάνωσε διδακτική επίσκεψη στο πολεμικό μουσείο Θεσσαλονίκης. Κατά την επίσκεψή μας, οι μαθητές ξεναγήθηκαν από το άρτια καταρτισμένο προσωπικό και περιηγήθηκαν στους χώρους του μουσείου. Συγκινητική ήταν η στιγμή της απόδοσης της Ελληνικής Σημαίας στον/ στη σημαιοφόρο του σχολείου υπό την σκέπη της σημαίας του πολεμικού μουσείου.

Περισσότερα...

S5 Box