Αρχικη

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

κολάζΔυο σημαντικές διακρίσεις πέτυχε η περιβαλλοντική ομάδα του σχολείου μας στον πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό με τίτλο «Το κλίμα αλλάζει...αλλάζω ζωή!» που στοχεύει στην ανάδειξη έργων με θέμα τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και την προσαρμογή σε αυτή. Τον διαγωνισμό οργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά η Eλληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος & Πολιτισμού (ΕΛΛΕΤ) – μη κερδοσκοπικό, μη κυβερνητικό σωματείο– που αγωνίζεται από το 1972 για την προστασία του περιβάλλοντος και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Μέσω της συμμετοχής στον διαγωνισμό δόθηκε η δυνατότητα στους μαθητές και τις σχολικές μονάδες να ενεργοποιηθούν αναφορικά με την ενίσχυση της ανθεκτικότητας της χώρας μας έναντι των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής, να συμβάλλουν στην ενδυνάμωση της προσαρμοστικής ικανότητας της ελληνικής κοινωνίας και να βραβευτούν για τις προσπάθειές τους.

Στον φετινό διαγωνισμό συμμετείχαν 123 σχολεία (εκ των οποίων 16 Γυμνάσια) με πάνω από 800 μαθητές σε 4 κατηγορίες. Η περιβαλλοντική μας ομάδα κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία βίντεο (Γυμνασίων) και την τρίτη θέση στην κατηγορία σύνθεση εικόνων – κολλάζ (Γυμνασίων).

Στη δημιουργία του κολλάζ και του βίντεο- σποτ που είχαν στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής συμμετείχαν 16 μαθητές και μαθήτριες του περιβαλλοντικού προγράμματος που πραγματοποιήθηκε τη φετινή χρονιά στο σχολείο μας με τίτλο «Άλλαξε κλίμα…μπες στο κλίμα!»:

Ελένη Κώστα, Κωνσταντίνα Καραμίχου, Αρίστη Κωνσταντινίδου, Γεωργία Καραμεταξά, Ζωή Λίτου, Έλενα Νούκου, Θεολόγης Τσίλκος, Αναστασία Βασιλείου, Εύα Τράικου, Κατερίνα Μπαχάνου, Αλέξανδρος Καραμπέλκος, Μαίρη Χατζηιωαννίδου, Ναταλή Ταντεβοσιάν, Ρεβέκκα Σίσκου, Βέφα Σακελλάρη, Ιάσων Καρατρούπκος.

Υπεύθυνοι καθηγητές ήταν οι: Αργυρή Mυτιληναίου, Θωμαή Τρύφων, Μαρία Τσελεπίδου και Μιχάλης Ελευθεριάδης. Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε ένα δείτε το βίντεο της ομάδας (κάντε – αν θέλετε – εγγραφή στο κανάλι youtube του Γυμνασίου μας) και το βίντεο της διαδικτυακής απονομής των βραβείων (κολάζ και βίντεο ).

BINTEO ΟΜΑΔΑΣ

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΝΟΜΗΣ

Ο Διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Νάουσας κ. Ζιώγας Φώτιος, ο Σύλλογος Διδασκόντων, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και όλη η μαθητική κοινότητα του σχολείου συγχαίρουν θερμά τους όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό και τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς και τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες!

Επισκέψεις

343183
ΣήμεραΣήμερα36
ΧθέςΧθές92
Αυτή τη βδομάδαΑυτή τη βδομάδα328
Αυτό το μήναΑυτό το μήνα3117
Όλες τις μέρεςΌλες τις μέρες343183
Highest 09-25-2023 : 437

S5 Box